STOPPEN MET ROKEN?

PAK JE LEVEN!

Frisse Feestdagen

Je moet van goede huize komen om deze uitdaging aan te durven. Het kost je ten eerste geld. Ik vraag bijna het bedrag van een maandje roken.
Ten tweede vraag ik je ook nog eens om mee te doen vlak voor de meest stressvolle periode van het jaar, kerst. En je krijgt van mij geen garantie dat je slaagt.
Waarom zou je dan een kaartje voor mijn cursus kopen? Ik raad het je ook af om deze cursus te volgen wanneer:

Jij denkt dat het roken in jou geval geen schade brengt aan jezelf en jouw omgeving.
Jij vindt dat je een gelegenheidsroker bent die elk gewenst moment kan stoppen.
Jij geld genoeg hebt om voorlopig te kunnen blijven roken.

Dan is Begin Met Nietroken waarschijnlijk niets voor jou.

Herken jij je totaal niet in wat hierboven staat dan is de kans groot dat jij wel geschikt bent om deel te nemen aan deze cursus.
Jij bent meer het type dat nieuwsgierig is en open staat voor verandering. Je hebt een kritische blik op dingen die je belooft worden en je gelooft niet in iets krijgen zonder daar tijd en aandacht aan te besteden.
Zo is ook de gedachte achter Begin Met Nietroken. Jij bent de baas. Dat je het gevoel hebt dat je dat soms niet bent omdat je rookt ga ik je uitleggen in de cursus.

Misschien schaam jij je omdat je rookt, net zoals ik mij schaamde toen ik nog rookte. De stank van sigarettenrook die je continue achter je aansleept geeft je al een benauwd gevoel. Of voel jij je beperkt in je vrijheid omdat je ieder uur van de dag het gevoel hebt dat je móet?
Er zijn twee voorwaarden die het verschil maken tussen de persoon die wil stoppen met roken en de mens die wil beginnen met nietroken.

1: Je moet een brandend verlangen hebben om te veranderen

2: Je moet openstaan om nieuwe kennis op te doen en hieraan vast te houden.

Hoe je leven als roker eruit ziet dat weet je inmiddels. Hoe jouw leven als nietroker begint leer je in de cursus.
Ik beweer niet dat het gemakkelijk is om te stoppen. Hier moet je tijd en energie in stoppen. Wat ik je wel kan beloven is dat de beloning groter is dan je ooit zou kunnen dromen.

Zin in? Koop hier je kaartje voor de cursus via Instagram.
Kaartjes zijn beschikbaar tot 1 december 2019. Er is nog plek voor 49 personen.