STOPPEN MET ROKEN?

PAK JE LEVEN!

De Rook Stop Buddy Show

Hier vind je alle afleveringen van de Rook Stop Buddy podcast. Onafhankelijk en ongecensureerd.
Heb je een goed idee voor een onderwerp of weet je een geweldige gast die Rook Stop Buddy zou moeten uitnodigen? Laat het ons weten via mail of bel. (+3153 433 46 54)

Niet alles hoeft in een keer goed te gaan. Ik heb besloten om te stoppen met de Rook Stop Buddy Whatsapp- groep. We gaan wel door met individuele begeleiding via Whatsapp. Hoe deze begeleiding eruit ziet kan je beluisteren in deze aflevering.
We gaan vanaf 1 oktober van start. Aanmelden kan nu al via de webshop van Rook Stop Buddy. Na je aanmelding kan je luisteren naar Leer denken als een niet-roker en plan je je allerlaatste sigaret. Je krijgt iedere dag een audio bericht met daarin een opdracht en een overpeinzing.
Een groot voordeel aan de begeleiding via Whatsapp is dat we direct contact hebben. Als het nodig is kan jij contact met Rook Stop Buddy opnemen. Je hoeft niet te wachten op de volgende afspraak zoals bij de huisarts.
Pak je leven

Als je nu nog rookt dan heb je een voordeel ten opzichte van niet-rokers! Je kan in een keer het nadelige effect van inflatie voor je portemonnee wegnemen.

Je moet er wel snel bij zijn want dat kan alleen maar op dit moment, als je te lang wacht dan ben je te laat.
Voor deze aflevering heb ik mij laten inspireren door Madelon Vos die op haar Youtube- kanaal helder uitlegt hoe de economie echt werkt. Rook Stop Buddy kan je daarbij helpen. Pak die kans en schrijf je in voor de Whatsapp begeleiding. Een unieke aanpak waarbij je door Rook Stop Buddy het pad van en niet-roker wordt gewezen.