STOPPEN MET ROKEN?

PAK JE LEVEN!

HOE WERKT ROOK STOP BUDDY?

Vergeet stoppen met roken. Wat je echt wil is leven als een niet-roker!

Nog veel te vaak hoor ik ex- rokers aan mij vragen: “Maarten, hoe houd ik het gestopt zijn vol?” Het probleem van deze rokers is dat zij nog steeds denken als een roker. Ik heb ooit een longarts, zelf een ex- roker, horen zeggen: “wanneer mij iets ernstig zou overkomen en ik hoor dat ik nog maar een paar maanden te leven heb dan zou ik zo weer een sigaret opsteken.” Een niet-roker zou zoiets nooit zeggen. Misschien denk je al een poosje om te stoppen met roken of je bent al gestopt met roken maar heb je nog steeds last van die momenten van trek in een sigaret. In beide gevallen heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van de hulp van Rook Stop Buddy.

Alles vindt plaats online, voor een leven als niet-roker hoef je de deur niet meer uit.

Zodra jij je ticket hebt besteld in de webshop kan je direct aan de slag. Heb je het Rook Stop Notitieboek besteld dan zorg ik ervoor dat het de dag van je bestelling de deur uit gaat. Twijfel je of vind ik dat ik je niet goed kan helpen dan krijg jij je geld terug. Even goede vrienden.

Je begint met het luisteren naar de audio’s op de afgeschermde pagina “leer denken“.

Ik vertel je over de tabaksindustrie en welke stoffen er in een sigaret worden gestopt zodat je blijft roken. Ik leg uit hoe het komt dat wij het normaal zijn gaan vinden dat onze kinderen op het schoolplein beginnen met roken. Ook besteed ik aandacht aan wat er met je lijf gebeurt als je besluit om nooit meer te roken. Dit alles vertel ik in begrijpelijke taal zodat jij direct met je nieuwe leven aan de slag kan.

Tijdens het luisteren naar Leer Denken Als Een Niet-roker plan je jouw laatste sigaret. De dag na het roken van je allerlaatste sigaret ooit begin je met de serie “In 21 dagen leven als een niet-roker”. 

Met deze methode luister je 21 dagen achtereenvolgend naar een audio van maximaal vijf minuten waarin ik een moment van de dag beschrijf dat jij hebt geassocieerd met jouw ongewenste gedrag, roken. Ik vertel vanuit mijn eigen ervaring en ik heb ontdekt dat je als roker helemaal niet zo uniek bent.
21 dagen een audio met een korte opdracht zodat je die dag bewust én onbewust bezig gaat om jouw leven vorm te geven. Ik raad je aan om de opdrachten op te schrijven zodat je ze na een paar maanden er nog eens bij kan pakken. Behalve dat het leuk is om terug te kijken heeft het schrijven ook een functie. Door opdrachten op te schrijven zorg je ervoor dat je jouw onderbewustzijn positief beïnvloedt.

Om het je gemakkelijk te maken is er ook een Rook Stop Buddy Notitieboek. (beschikbaar vanaf september 2021)

Dit boek is ook los te koop en afzonderlijk te gebruiken. Alle opdrachten en uitleg uit de de 21 dagen methode staan in een mooi geïllustreerd boek. Tussen opdrachten van de 21 dagen door kan je lezen hoe ik ooit als roker begon en, veel belangrijker, hoe ik heb ontdekt hoe je zonder vol te houden of dwang een rijk leven kan leiden. Het leven van een niet-roker.

Wanneer je ervoor kiest om aan de slag te gaan met Rook Stop Buddy kan je van mij verwachten dat ik er voor je ben als jij het moeilijk hebt. Het kan een telefoongesprek zijn, je kan mij whatsappen of een email sturen. Daarvoor ben ik jouw Rook Stop Buddy!

Pak je leven! Leef als een niet-roker.

Wie denkt Rook Stop Buddy wel dat hij is?

Rook Stop Buddy is een initiatief van Maarten Groen, ex- roker, vader en voormalig zorgverlener.