STOPPEN MET ROKEN?

PAK JE LEVEN!

Persoonlijk intakegesprek

Wij zijn Rook Stop Buddy! We zijn er voor iedereen die wil stoppen met roken of al gestopt is en nog wat extra steun kan gebruiken. We maken een podcast over het leven na de sigaret, met tips en tricks van ex-rokers Margot en Maarten.

Van de tabaksindustrie tot het omgaan met lastige momenten, we bespreken het allemaal. Rookvrij leven is onze stijl. We hebben een app-groep, we verzorgen online audiotrainingen en er is een Rook Stop notitieboek om je te helpen rookvrij te blijven.

Maar we willen meer doen! We willen shows organiseren met interessante gasten, voor een live publiek. Hiervoor hebben we jouw hulp nodig.

Help jij mee om ons doel te bereiken? Deel de afleveringen van de Rook Stop Buddy Show met zoveel mogelijk mensen. Steun ons door Rook Stop Buddy te worden op petjeaf.com/rookstopbuddy of doe een eenmalige donatie op fooienpod.com/derookstopbuddyshow. Met de groeiende online community van ex-rokers helpen we rokers op weg naar een rookvrij leven. Meld je aan bij Rook Stop Buddy en pak je leven!

Bestel direct

-Hilly de Vries-

Na 45 jaar te hebben gerookt, en heel veel stoppogingen ben ik terechtgekomen bij RookStopBuddy. Ik heb me opgegeven voor Whatsapp begeleiding.Ik heb op 31 augustus mijn laatste sigaret uitgedrukt. De hele “reis” heb ik als heel positief ervaren.

-Sandra Wink-

Met een beetje motivatie stop ik moeiteloos. Wat ik wil bereiken is om ook daadwerkelijk een niet-roker te blijven. En ook echt te leren denken als een niet-roker. En zo vind ik de website van Rook Stop Buddy. De leerzame podcasts en de persoonlijke coach spreken me vooral aan.

-Caroline Kempken-

Ben zelf met de rook stop buddy methode gestart en ben nu al 9 maanden rookvrij. Zeker en vast een aanrader voor de mensen die al meerdere pogingen geprobeerd hebben om te stoppen met roken!

-Marjolijn Pronk-

Ik vond het persoonlijke contact erg prettig. Bij vragen of onduidelijkheden kon ik Maarten bellen, appen of mailen en dan kreeg ik heel snel antwoord. Het was heel fijn om te weten dat hij er voor me was, en nog steeds is.

-Sam Elharkati-

Dit jaar Stoptober als stopmoment gekozen en via omwegen bij de podcasts van Maarten en Margot terechtgekomen. Deze hebben mij nog betere inzichten gegeven in mijn levensstijl en een rookvrije toekomst veel waarschijnlijker gemaakt.